středa 30. března 2011

Rukola s parmezánem

Rukola s parmezánem
V souladu s přechodem na zdravější stravu jsem dnes vyzkoušela (na velmi přesvědčivé doporučení) rukolu. Přesněji rukolu s parmezánem. Lehce osolená, pokapaná olivovým olejem s příchutí citrónu a zhusta posypaná strouhaným parmezánem. K tomu (ten nejlepší hradecký) čerstvý chleba. :P
Na příště zkusím sehnat i ten vinný ocet a hrubozrnnou sůl, ať je to pintlich. A sýra to chce malinko míň, přece jen je parmezán poněkud invazivní chuti. Ale jinak rukolu beru!

1 komentář:

  1. Zajímavý to bylo, ale možná by to chtělo trochu toho octa a méně oleje. Ten chleba je vynikající. S čímkoliv.

    BTW: Ráno jsem si koupil rohlík, krásnej, křupavej, ale už to zase dlouho neudělám. Nevím co do toho dávaj (nějaké kypřící přísady), ale nedělá mi to dobře.

    OdpovědětVymazat